Nieuwsbrief september

Vliegen voor hoop in hopeloze situaties

Nieuwsbrief september

Mijn naam is Bert Visscher uit Gouda. In 2018 ben ik door MAF (Mission Aviation Fellowship) geselecteerd om als piloot uitgezonden te worden. Ik vertel je graag meer over de voorbereidingen.

Vlieguren opbouwen in Texel

Eind oktober 2018 heb ik mijn commerciële vliegbrevet gehaald. Daarmee kan ik aan de slag als piloot. Daarom ben ik in overleg met MAF in april naar Texel gegaan, om voor TesselAir te vliegen. Zo kon ik mijn totale vliegervaring in uren opbouwen. En het is me gelukt om de benodigde 500 vlieguren te halen! Het mooie van Texel? Er staat bijna
altijd een stevige wind. En dan bedoel ik niet dat ik graag een half uur met tegenwind naar het vliegveld fiets, maar de wind maakt het vliegen een stuk interessanter. Wind is vaak een extra uitdaging in het vliegen, vooral tijdens de landing. Kortom: Texel is en was een mooie ervaring.

Lees de volledige nieuwsbrief hier (link volgt later).

Tags: , ,