Pauluskerk & Calvijnkerk Baarn steunen Visscher Vliegt

Vliegen voor hoop in hopeloze situaties

Pauluskerk & Calvijnkerk Baarn steunen Visscher Vliegt

Op zondagmorgen 10 november jl. presenteerde Bert Visscher, aan ongeveer 70 gemeenteleden, zijn plannen om zich in te zetten als piloot voor MAF. De diaconie van de Pauluskerk en Calvijnkerk ondersteunen het werk van Bert.

MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven: met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Zie www.maf.nl

De Thuisfrontcommissie, die het werk van Bert ondersteunt, is dankbaar dat de Pauluskerk en Calvijnkerk het werk van Bert steunen. Zo is er in december a.s. een jaarlijkse kerstactie, waarbij de opbrengt is bestemd voor het steunfonds.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *