Ervaringen bij AllNations in een vlog

Vliegen voor hoop in hopeloze situaties

Ervaringen bij AllNations in een vlog

De cursus bij AllNations loopt bijna ten einde. Afgelopen weken waren erg leerzaam voor Bert. “Het is goed om na te denken over de toekomst aan de hand van casestudies en ervaringen van verschillende docenten.”

Een deel van de lessen is gericht op praktische tips. Denk aan een theorie/methode om een taal te leren zonder onnodige frustraties. Andere lessen zijn meer gericht op de theologische motieven achter zendingswerk.

Bert: “Het hoofddoel van de cursus is het voorbereiden op het (samen)werken in een cross-culturele omgeving. Ik wil een verhaal met jullie delen, het verhaal van de aap en de vis. Dit verhaal is een goede samenvatting van de cursus die ik volg. Er zitten veel lessen in en ik daag je uit er even op door te denken.”

Bekijk de video waarin Bert het verhaal van de aap en de vis toelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *